Onlangs kwam naar buiten dat provider Hollandsnieuwe met een nieuw sim only abonnement op de markt komt. Een sim only abonnement dat zich speciaal richt op zakelijke gebruikers.

Hollandsnieuwe is een dochteronderneming van provider Vodafone en biedt al enige tijd sim only abonnementen aan. De sim only abonnementen van Hollandsnieuwe hebben één groot voordeel. De gebruiker kan niet meer belminuten gebruiken dan hij of zij in het abonnement heeft. Is het tegoed op, dan is het op. De werking van deze formule is te vergelijken met die van prepaid pakketten.

Voordelen
Hollandsnieuwe is echter niet de enige provider die zakelijke sim only abonnementen aanbiedt. Zo bieden ook Vodafone en T-Mobile zakelijke sim only abonnementen aan. De vraag die rijst is wat nou precies de verschillen zijn tussen een zakelijk en een particulier sim only abonnement?

Bij een zakelijk sim only abonnement kan de ondernemer zeer goed zijn kosten of die van zijn werknemers controleren. De facturen kunnen worden geanalyseerd en bedrijfsgegevens kunnen eenvoudig worden gewijzigd. Deze zaken maken het hebben van een zakelijk abonnement zeer overzichtelijk en daarbij dus voordelig.

Zakelijk internet
Ook zakelijke sim only abonnementen bezitten mb-bundels. Juist voor de ondernemer is het belangrijk overal gebruik te kunnen maken van het mobiele internet. Tenslotte wordt het online ondernemen steeds belangrijker. De grootte van de mb-bundel kan worden aangepast naar wens. De zakelijke sim only abonnementen met internet zijn niet meer weg te denken van de telecom markt.